De Vrienden van IJsvereniging Leek.

Schaatsen behoort tot het cultureel erfgoed van Nederland. IJsvereniging Leek vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen maken met deze authentieke Nederlandse activiteit. Onze vereniging werkt op dit moment plannen uit voor een project voor alle basisscholen in Leek. Onze vrienden helpen ons met hun financiële bijdrage bij het opstarten en de uitvoering van dit project. Wordt vervolgd....!

Daarnaast helpen onze vrienden bij het reduceren van de kosten zodat onze ijsvereniging de drempel om te gaan schaatsen zo laag mogelijk kan houden. 

Draagt u IJsvereniging Leek een warm hart toe, vindt u de leden van IJsvereniging Leek een interessante doelgroep of wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Dan kunt u vriend worden van onze ijsvereniging.


"De Vrienden van IJsvereniging Leek" in het kort:

U betaalt per jaar een bedrag van minimaal €50,00.


U ontvangt het boek "De Leekster Tak" van schrijver Siebrand Homan.

Vermelding als donateur (particulier) of sponsor (zakelijk).

Uw (bedrijfs)naam en/of logo komt op het "De Vrienden van IJsvereniging Leek" bord in de kantine op ijsbaan Nienoord.

Uw (bedrijfs)naam en/of logo komt op de website van IJsvereniging Leek met een link naar uw eigen website.

In geval van natuurijs krijgt u, samen met een introducee, op vertoon van uw vriendenkaart vrije toegang tot de prachtige ijsbaan op Landgoed Nienoord. 

U kunt als vriend van IJsvereniging Leek gebruik maken van de mogelijkheid om 3x GRATIS te schaatsen op de kunstijsbaan Kardinge in Groningen. U mag ook een introducee meenemen op deze KNSB schaatsdag.


Gratis deelname aan De Leekstermeertoertocht (ijs- en wederdienende) met origineel aandenken aan de tocht.