Rabobank ClubSupport 2023.

IJsvereniging Leek heeft dit jaar weer mee gedaan met Rabobank ClubSupport. Leden van de Rabobank konden van 4 tot en met 26 september 2023 stemmen op onze vereniging en zo IJsvereniging Leek helpen groen te worden om wit te kunnen blijven!


Uitslag Rabo ClubSupport 2023.
Op maandag 9 oktober is een delegatie van het bestuur bij de gezellige finaleavond in Martiniplaza geweest. Dit jaar heeft onze ijsvereniging 78 stemmen gekregen van leden van de Rabobank. Iedereen die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht, BEDANKT voor jullie (Rabo Club) Support! Het mooie bedrag van € 1.154,35 dat wij van de Rabobank leden hebben gekregen wordt besteed aan het verder verduurzamen van onze kantine. Het laatste punt in ons grote duurzaamheidsproject is het vervangen van de verouderde kozijnen en deze voorzien van isolerend HR+++ glas.Vergeten te stemmen of geen lid van de Rabobank? U kunt onze vereniging nog steeds helpen met ons duurzaamheidsproject, KLIK HIER en lees er meer over.


Wat is Rabo ClubSupport?
Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen. Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van haar resultaat terug aan verenigingen. En zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.